Cel mai bun mod de a studia limba chineză online! - Waynesfield, OH

Thursday, 24 July 2014

Item details

City: Waynesfield, Ohio
Offer type: Offer

Contacts

Contact name intleducation

Item description

China International Education Development: cel mai bun mod de a studia limba chineză online!
Chineza mandarină este limba cea mai vorbită în lume și limba cele mai populate națiuni din lume: China. În fiecare an, tot mai multe persoane se angajeză cu entuziasm și succes în studiul limbii chineze. Afaceri, turism și cultură sunt principalele motive care duc multe persoane să studieze ceea ce se numeste acum limba viitorului.

Sunteți interesați în studiul limbii și culturii chineze? Doriți să începeți să studiați chineza mandarină, cu o echipă de cadre didactice calificate și competente, direct de la casa dumneaovoastră? China International Education Development este cel mai potrivit program pentru dumneavoastră!

China International Education Development este specializat în predarea limbii chineze mandarină ( Putonghua ) ca o limbă străină. Programul nostru de predare este conceput special pentru non-vorbitorii nativi: în funcție de nivel, studenților noștri le oferim cursuri în limba chineză pentru începători, studenți de nivel intermediar și avansat.
Echipa noastra de predare este formata din profesioniști chinezi nativi care, după ani de cercetări, au dezvoltat un curs specific, orientat înspre obținerea unor rezultate în cel mai scurt timp. Programul nostru se concentrează pe producția orală și comunicare, oferind studenților noștri oportunități si posibilitatea de a face progrese rapide pentru a stăpânii limba chineză de bază într-un timp scurt.
Începeți să sperimentați un nou mod de a învața limba chineză: încearcați cursurile noastre viedo, Video Tutorials și cursurile noastre Private. Cu tutorialele noastre puteți studia ori de câte ori simțiți nevoia si in orice loc, profesorii nostri sunt vorbitori nativi ai limbii, sunt cu dumneavoastră 24/24 și 7 zile din 7. Economisește timp și costuri de trasport, economisește timp și bani!
Vizitați site-ul nostru www.studychinese-online.com pentru a afla cum să plătiți mai puțin pentru a obține beneficii maxime, sau scrieți la Intleducation@studychinese-online.com. Urmați-ne pe Facebook! httpswww.facebook.com/studychineseonlinenow